Postbus 15070 * 3501 BB Utrecht
TEL: 06 46 288 345
‘Een arbeidsmiddel als bedoeld in het eerste lid (Art 7.4a lid 1), wordt voorts na elke montage op een nieuwe locatie of een nieuwe plek gekeurd op de juiste wijze van installatie en goed en veilig functioneren.’ (Bron: Arbo Informatieblad 14, Artikel 7.4a lid 2)

De keuring na verbouwing vindt plaats aan de hand van ARMP 20004 (Algemene Richtlijnen voor het Monteren van Palletstellingen) en de NPR 5055-1. Nadat u wijzigingen heeft aangebracht in de opstelling van uw magazijninstellingen moet deze worden gekeurd. Uiteraard ontvangt u een volledig keuringsrapport. Dit kunt u laten zien als de controlerende instantie (Arbeidsinspectie) daarom vraagt. Zo is uw dossier altijd actueel.

Montagehandleiding

Of de verbouwing palletstellingen betreft of een ander type stellingen, de montage-instructie van de leverancier moet altijd leidend zijn. Indien die instructie ontbreekt, kan Mica Magazijninspecties u helpen deze alsnog bij de leverancier te verkrijgen. Wij bemiddelen ook bij het verkrijgen van de juiste Draagkracht/Type platen nadat de indeling van de stelling aangepast is. Zo bent er altijd van verzekerd dat u zich aan de regels houdt en dat u geen stellingen overbelast of oneigenlijk gebruikt.